Zona Casa de Cultură este sufocată, însă primarul Vergil Chițac vine cu o nouă combinație de tocat bani publici

ian. 26, 2024 | Constanța

Zona Casa de Cultură este sufocată, însă primarul Vergil Chițac vine cu o nouă combinație de tocat bani publici, o nouă fentă electorală, ignorând total ceea ce vor constănțenii. În vara anului trecut, după discuțiile avute cu locuitorii din zonă, i-am transmis primarului că oamenii vor o parcare subterană, construită sub platoul din parc (link în comentarii). Iată că acest lucru nu se va întâmpla.

Chițac anunță că va reamenaja parcul de la Casa de Cultură cu 12 milioane de lei, fără parcarea subterană. Cel mai probabil, după lucrările de mântuială va urma un nou șantier pentru mastodontul de parcare supraetajată pe care primarul intenționează să o construiască doar la câțiva metri de ferestrele oamenilor.

Da, parcul de la Casa de Cultură trebuie reamenajat, însă nu în bătaie de joc, așa cum Chițac o face în cazul parcului Tăbăcărie, cel de la Gară sau la „Oleg Danovski“ – alte trei proiecte de punctaj electoral. 12 milioane de lei pentru reamenajarea unui parc aflat în apropierea unei intersecții infernale, proaspăt „reasfaltată“, în care predomină denivelările și gropile și unde ai șanse mai mari să câștigi la loz în plic decât să găsești un loc de parcare.

Asta înseamnă lipsă de viziune, să nu-ți pese câtuși de puțin de ceea ce își doresc locuitorii orașului pe care îl administrezi și să îți bați joc de banul public. Asta au însemnat trei ani cu Chițac! În anul ce i-a mai rămas, arogantul de la Eforie va pune tunurile cu bani publici pe spoială și cosmetizare – cum, în general, fac și pesediștii, partenerii PNL de combinații imobiliare. Constănțenii nu asta au votat!