Vergil Chițac tocmai transferă 10 milioane de lei din bugetul alocat Învățământului pentru a împrumuta Termocentrale SRL

sept. 29, 2023 | Constanța, Tineri și educație

Părinții cotizează încă la fondul clasei pentru dotări și reparații elementare în școlile din Constanța. În mod normal, costurile ar fi trebuit acoperite de Primărie, dar Vergil Chițac tocmai transferă 10 milioane de lei din bugetul alocat Învățământului pentru a împrumuta Termocentrale SRL.

Școlile din Constanța „nu au nevoie de nimic“, își justifică decizia primarul Chițac, aprobată în ședința de Consiliu Local de ieri, cu votul majoritar al consilierilor PNL și PSD.

Iată cum, susținut de gașca toxică PSD-PNL, primarul Chițac jonglează cu banii constănțenilor așa cum are el chef și cum îi dictează indivizii din jurul său care, împreună cu el, au ajuns suspecți în dosare pentru fapte de corupție și abuz în serviciu.

Îl provoc pe arogantul Vergil Chițac să meargă la orice școală sau grădiniță din Constanța și să spună „școlile nu au nevoie de nimic“ și părinților care, din nou, au băgat mâinile în buzunare pentru a plăti reparații sau dotări din sălile de clasă. 

Aceștia sunt primarii PNL din „România educată“ a lui Iohannis, acesta este Vergil Chițac, primar în Constanța, dar cu domiciliul în Eforie, spărgător a milioane de euro pe luminițe de Sărbători, pe evenimente cu cântec și drone, în timp ce orașul este sugrumat și învăluit în praful de pe șantierele incompetenței.

Sursa foto: Pixabay