Vergil Chițac nu îi respectă pe constănțeni, nu discută cu noi

mai 17, 2024 | Constanța, Tineri și educație

L-am invitat public, pe Aleea Topolog, la o dezbatere civilizată despre problemele orașului nostru. Azi, primarul a strălucit prin absență!

Chițac este încă primarul în funcție și nu mai trebuie lăsat să fugă de confruntarea cu constănțenii și cu problemele Constanței. Avem de-a face cu un primar leneș, un primar absent, care nu vine la discuții cu constănțenii pentru că nu are argumente și niciun plan pentru Constanța.

Creșa nr. 6 de pe Aleea Topolog trebuie reconstruită. O vom face noi!

Clădirea este o ruină acum și este imaginea fidelă a interesului pe care l-au avut și îl au PSD-PNL și Vergil Chițac față de copiii noștri, față de generația tânără din orașul nostru. În cartier sunt multe familii care nu au unde să-și ducă copiii, însă Chițac vrea să o dărâme și să nu facă alta în loc.

În zona Topolog, nu vom reclădi doar creșa. Sunt câteva mii de metri pătrați unde vom edifica o parcare supraetajată. Loc este destul, bunăvoință nu a fost până acum.

Programul meu de guvernare locală este făcut în colaborare cu locuitorii acestui oraș. Nu sunt idei scoase din joben, venite din pixul cuiva, ci sunt chestiuni necesare orașului nostru.

La secțiunea „Program de guvernare locală“ găsiți programul și viziunea mea pentru Constanța.

Pe 9 iunie, vă invit la vot în număr cât mai mare, pentru că doar așa putem produce o schimbare reală în orașul nostru! Constanța contează.

CMF: 21240009