Vă chem alături de mine și, într-o mare echipă, să facem din Constanța un oraș european, prosper, un oraș din care copiii noștri să nu mai vrea să plece

mai 11, 2024 | Constanța

Pentru mine, Constanța este acasă. Este locul în care m-am născut. Toate zonele din oraș nu sunt simple perimetre pe o hartă: sunt locurile care reprezintă sursa multor amintiri frumoase. Și știu că pentru mulți dintre constănțeni este la fel.

A fost cu atât mai dureros să vedem că orașul nostru, pe care îl iubim atât, a fost ținut în subdezvoltare de către clica PSD-PNL peste 30 de ani.

Am văzut în Constanța, în toți acești ani, cum au răsărit blocuri pe spațiile verzi. Am văzut cum patrimoniul Constanței a fost prăduit de la un capăt la altul. Am văzut cum au apărut peste noapte sensuri unice negândite. Am văzut șantiere fără noimă care începeau fără să știm când se mai termină. Am văzut cum Constanța noastră, unul dintre cele mai importante și puternice orașe din punct de vedere economic, a decăzut pe zi ce trece și a ajuns la coada clasamentului.

PSD și PNL au arătat numai furt, corupție, mediocritate, abuzuri.

Avem de dus o luptă continuă. Este lupta bunului simț împotriva neobrăzării. Este lupta competenței și meritocrației împotriva incompetenței și arbitrariului.

Suntem foarte mulți. Suntem foarte puternici. Vom schimba lucrurile la Constanța.

Vă chem alături de mine și, într-o mare echipă, să facem din Constanța un oraș european, prosper, un oraș din care copiii noștri să nu mai vrea să plece.

Constanța contează!

CMF: 21240009