Unde se mai duc banii constănțenilor?

mart. 26, 2024 | Constanța

În buzunarele prietenilor președintelui Clubului Sportiv Municipal Constanța (CSM).

CSM nu este o instituție privată, ci una de drept public, în subordinea Primăriei și Consiliului Local, conduse de Vergil Chițac. Adică primește subvenții din taxele și impozitele plătite de noi, locuitorii Constanței.

Am aflat acum, în urma unei investigații de presă a jurnaliștilor de la info-sud-est.ro, că CSM a direcționat aproximativ 3,5 milioane de lei către o firmă de apartament agreată de președintele Clubului pentru a-i face publicitate. Practic, firma abonată la banii constănțenilor a venit la pachet cu președintele CSM Constanța, Andrei Talpeș.

De când conduce CSM, contractele au fost date pe ochi frumoși, adică fără licitații publice la care ar fi putut participa și alte firme.

La fel ca în cazul șantierelor din oraș, care nu au fost supravegheate de Primărie, și instituțiile din subordinea acesteia au fost lăsate să facă ce vor cu subvențiile publice, fără să dea nimeni socoteală.

O situație care trebuie schimbată și asta se va întâmpla din 9 iunie. Pentru că banii constănțenilor contează. Constanța contează!