Suntem în mijlocul jocului, nu la finalul lui! Pe 9 iunie avem această șansă: să scăpăm Constanța de PSD și PNL

mai 29, 2024 | Constanța

Puterea actuală din Constanța, construită în jurul liderului PSD Ion Dumitrache și a primarului PNL Vergil Chițac, este disperată. Se agață cu dinții de scaune și ar face orice să rămână pe poziții. Interesul lor este să-și protejeze afacerile lor și ale familiilor lor, nu să lucreze pentru constănțeni.

Exact cum spuneam în urmă cu o lună, au ieșit pe piață manipulări, sondaje aruncate să demobilizeze votanții, minciuni gogonate. Strategia PSD-PNL la aceste alegeri locale este să bage în cursă tot felul de iepuri-candidați, unii care au fost iepuri și în 2020, și să intoxice cu minciuni.

În 2020, mesajul mincinos al lui Vergil Chițac a fost „votați-mă pe mine să scăpați de PSD”. Și constănțenii s-au ales cu PSD, deși l-au votat pe Chițac.

Acum, PSD și PNL au alt mesaj: „stați acasă liniștiți, nu mai veniți la vot, jocurile s-au încheiat deja”.

Merg zilnic pe străzile Constanței, străbat orașul dintr-un colț la altul. Am întâlnit mii și mii de constănțeni care vor să schimbe ceva în orașul nostru.

La fel ca ei, nici eu nu vreau să mai pierdem patru ani din viață sub o administrație care să ne sufoce viitorul copiilor. La fel ca ei, și eu vreau să scăpăm orașul de incompetență și aroganță.

Pe 9 iunie, avem această șansă REALĂ, să scăpăm Constanța de PSD și PNL. Mergeți la vot pe 9 iunie, nu stați acasă, jocul continuă! Am intrat deja în depășire și vom scăpa orașul de Chițac și clica PSD-PNL.

CMF: 21240009