Primarul PNL va aplica aceeași strategie meschină a tovarășilor de la PSD prin care, în anul alegerilor, taie panglici pentru a obține voturi

nov. 17, 2023 | Constanța

Drujbarul Constanței, Vergil Chițac și-a suflecat mânecile pregătit de campanie și, cu un tupeu fantastic, ne spune public că „nevoia oamenilor de a fi înconjurați de natură și de spații verzi este prioritară pentru el și echipa sa“.

Este o declarație venită de la același primar și echipă care, vă amintesc, în luna martie a acestui au tăiat ilegal zeci de pomi sănătoși de pe bulevardul Ferdinand. Acțiune pentru care Primăria a fost amendată de Garda de Mediu cu 10.000 de lei la vremea respectivă.

Acum, Chițac prezintă noi poze comunistoide în care, arătând cu degetul pe niște foi, ne anunță că începe șantierul în parcul de la Gară, pentru că îi pasă de natură. Și o spune cu nonșalanță, așa cum promitea și că parcul Tăbăcărie „va beneficia de un concept profesionist de plantare și de amenajare“. Parcul nu doar că nu a beneficiat de nimic, însă Chițac a tăiat și 4 milioane de lei destinați reabilitării malului. În prezent, Tăbăcărie este o pârloagă lăsată de izbeliște, neavând nici măcar un sistem de irigație.

Ce ne mai spune Vergil Chițac este că parcul de la Gară va fi gata în convenabilul an electoral 2024. Iată cum și acest primar PNL va aplica aceeași strategie meschină a tovarășilor de la PSD prin care, în anul alegerilor, vin să taie panglici pentru a obține voturi. Mizează pe faptul că oamenii uită. Poate, de data asta, constănțenii nu vor mai uita cine i-a mințit, cine și-a bătut joc de ei și de sănătatea lor.