Piața Ovidiu – eșecul unei administrații ce lucrează împotriva constănțenilor VIDEO

mai 26, 2024 | Constanța

Așa arată bătaia de joc de care dă dovadă Vergil Chițac! Poate că nu de puține ori v-ați întrebat de ce blocul din Piața Ovidiu, cel de pe colț cu strada Marcus Aurelius, este într-o stare atât de avansată de degradare. De ce nimeni nu face nimic? Cui îi aparține imobilul? Locuiește cineva acolo? Da, la mansarda clădirii, locuiesc două familii de pensionari, iar Primăria deține în prezent parterul, etajele I, II, și III.

Situația este revoltătoare, pentru că viețile acelor oameni sunt puse în pericol de nepăsarea administrației locale. Administrație care, în loc să se implice pentru a renova etajele-pericol pe care le deține, devenite adevărate focare de infecție, a decis să-și amendeze vecinii. Oamenii nu au fost nepăsători. Au trimis citații, s-au oferit să contribuie din pensiile mici pe care le au… Care a fost, însă, soluția Primăriei: amenzi!

Așa nu se mai poate! În timp ce Piața Ovidiu este un simbol al Constanței, activitatea Primăriei este un simbol al incompetenței și al nepăsării. După ce vom câștiga alegerile de pe 9 iunie, transformăm administrația locală într-un instrument menit să lucreze în favoarea cetățenilor, NU ÎMPOTRIVA LOR!

Pe 9 iunie, vă invit la vot să producem schimbarea de care Constanța are nevoie!

CMF: 21240009