Oamenilor le-a ajuns cuțitul la os și au ieșit în stradă, inclusiv la Constanța

ian. 14, 2024 | Constanța

Protestele sunt legitime, era evident că măsurile iresponsabile luate de acest guvern îi vor exaspera pe antreprenori. Transportatorii sunt printre cei care au primit impactul în plex.

Acest guvern plin de incompetenți, impostori și mincinoși își bate joc de oameni chiar și la negocieri. Îi minte în față spunându-le că de vină pentru situația creată ar fi Comisia Europeana, PNRR-ul, oricine altcineva numai ei nu!

Îi hărțuiesc pe oamenii onești, îi sufocă cu impozite aberante și măsuri fiscale heirupiste și tembele, îi salvează pe marii evazioniști, îi amenință cu armele pe protestatari și îi ridică de acasă cu Volga neagră pe reprezentanții societății civile care iau atitudine. Stat milițienesc condus de niște milițieni proști și ticăloși, asta am ajuns!

Cred că oamenii nemulțumiți nu trebuie să mai stea departe. Antreprenorii, cadrele medicale, toți cei călcați în picioare, toți cei afectați de măsurile acestui guvern iresponsabil ar trebui să își exprime democratic nemulțumirile, iar guvernul trebuie să-i asculte, nu să le pună pumnul în gură. Nu mai putem continua așa!