Încă o lovitură pentru Constanța: mai pierde 123 de milioane de euro din PNRR

sept. 15, 2023 | Constanța

Sorin Grindeanu se pregătește să taie finanțarea din PNRR pentru electrificarea și modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, pe motiv că proiectul ar fi în întârziere, după cum a afirmat astăzi comisarul european Adina Vălean.

USR s-a luptat în 2021 ca modernizarea liniei de cale ferată Constanța-Mangalia să fie în PNRR, a fost aprobată pentru finanțare, ca apoi să vină o gașcă de leneși și incompetenți din PSD și PNL și să blocheze orice proiect. N-au făcut nimic luni de zile și acum spun că proiectele sunt în întârziere.

De fapt, Grindeanu aplică rețeta patentată de Rafila, care a tăiat 142 de milioane de euro, fonduri europene, alocate pentru Spitalul de pediatrie din Constanța.

Românii sunt condamnați să meargă, în continuare, în stațiunile din sudul litoralului cu 20km/h, pe niște căi ferate extrem de vechi, pentru că așa vor pesediștii și peneliștii.

Într-o săptămână, Constanța a pierdut 265 de milioane de euro din cauza guvernului Ciolacu. Un guvern de trădători incompetenți și nesimțiți!