Dispreț până la capăt! Modul în care primarul Chițac a închis ușile Primăriei și a transformat-o într-o fortăreață arată clar lipsă de respect la adresa constănțenilor

mai 25, 2024 | Constanța

Dispreț până la capăt! În timp ce spune pe Facebook că se întâlnește cu constănțenii doar pentru că „așa se cuvine la final de mandat“, primarul Vergil Chițac a stabilit ca și ultima ședință de Consiliu Local, înainte de alegerile din 9 iunie, să se desfășoare tot online, iar constănțenii interesați de subiectele de pe ordinea de zi să nu aibă acces fizic.

Modul în care primarul Chițac a închis ușile Primăriei și a transformat-o într-o fortăreață arată clar lipsă de respect la adresa constănțenilor.

După alegeri, după ce Vergil Chițac se duce definitiv la Eforie, schimbăm foaia. Vom ține ședințele de Consiliu local în format fizic. Vom ține audiențe și nu ne vom ascunde prin birouri.

Eu locuiesc în acest oraș, noi locuim în acest oraș, ne vom întâlni pe stradă, pe șantierele Constanței, peste tot unde este nevoie. Va fi un dialog real cu constănțenii.

Acesta nu este doar finalul acestui mandat al lui Chițac, ci și finalul primului și ULTIMULUI său mandat.

Pe 9 iunie, îl trimitem acasă. Haideți la vot în număr cât mai mare să scăpăm de toată bătaia de joc și să producem schimbarea de care Constanța are nevoie.

Constanța contează!

CMF: 21240009