Deschidem Constanța pentru investitori și mediul de afaceri!

mai 17, 2024 | Constanța

Fără combinații dubioase, fără favorizarea băieților cu pile la partidele care au căpușat orașul. Ani întregi, Constanța a stat pe loc, în timp ce alte zone importante din țară au mers înainte.

De-a lungul timpului, au venit investitori și au bătut la ușile Primăriei. În anii 2000, li se cerea șpagă și mulți au făcut cale întoarsă. Constanța a rămas cu această percepție negativă și a ratat, în ultimii trei ani și jumătate, ocaziile de a scăpa de această tinichea.

În campania din 2020, Vergil Chițac promitea că va construi un parc industrial. NU EXISTĂ. Nu doar că nu a avut o strategie în acest sens și nici nu a comunicat la capitolul investiții.

După alegerile din 9 iunie, lucrurile se vor schimba!

Vom avea în Primăria Constanța un departament dedicat atragerii și promovării investițiilor private, vom crea un incubator de afaceri și vom dezvolta un parc industrial și tehnologic chiar pe terenul ce va rămâne nefolosit ca urmare a construirii noului CET.

Recâștigarea încrederii marilor investitori că în Constanța afacerile corecte se dezvoltă, că este un mediu competitiv, că nu se cere șpagă pentru autorizații sau cote din investiții face parte din planul meu de viitor pentru a accesa potențialul imens al orașului.

Există soluții pentru a atrage investitori și noi le avem. Programul meu de guvernare locală este orientat spre viitor, cu multe proiecte și soluții pentru modernizare în cartierele orașului, cu o administrație transparentă, menită să lucreze în favoarea constănțenilor.

Pe 9 iunie, veniți la vot! Constanța contează.

CMF: 21240009