Deciziile extrem de proaste luate de primarul Vergil Chițac pe străzile și marile bulevarde afectează nu doar traficul rutier, ci și nivelul de trai a zeci de familii VIDEO

iun. 1, 2024 | Constanța

Un exemplu concret îl reprezintă desființarea sensului giratoriu de la intersecția străzii București cu bulevardul Lăpușneanu – vânzările comercianților din piața Balada au fost direct afectate de această decizie iresponsabilă. Nu o spun eu, ci oamenii din piață cu care am stat de vorbă și pe care primarul i-a ignorat total.

Neavând cum să mai vireze la stânga spre Balada, foarte mulți constănțeni, ce odinioară veneau să cumpere din piață, preferă acum să parcurgă câteva sute de metri până la supermarketul aflat mai sus pe bulevard.

Așa cum a făcut în numeroase situații, primarul Chițac nu s-a consultat cu nimeni înainte de a lua decizia eliminării sensului giratoriu. Pe el nu îl interesează, pentru că el locuiește la Eforie. Banii lui, foarte mulți chiar, mai ales cei din pensia specială, nu se duc și în economia Constanței. Însă banii ce ar fi putut să intre în buzunarele micilor comercianți s-au dus pe apa sâmbetei, pentru că așa a vrut primarul!

După 9 iunie, corectăm toate aceste aberații. Ne consultăm cu cetățenii și, mai ales, facem primul studiu de trafic la nivelul întregului municipiu.

Veniți la vot în număr cât mai mare, nu lipsiți, pentru că orice absență la urne este un vot pentru Chițac!

Constanta contează! Poziția 9 pe buletinul de vot.

CMF: 21240009