Constanța poate avea o administrație publică care să lucreze în slujba oamenilor, nu a grupurilor de interese politice. Propunerile mele

mai 25, 2024 | Constanța

O administrație în care transparența în cheltuirea banului public să fie o normalitate.

Noi am demonstrat asta cu programul de Bugetare Participativă, primul din istoria Constanței – proiectele constănțenilor, votate de constănțeni. Vom continua acest program și în anii următori.

Viziunea noastră pentru o administrație transparentă presupune ca implicarea cetățenilor să depășească limita consultărilor și a implicării pasive, iar bugetarea participativă înseamnă responsabilitate decizională.

„Tu decizi pentru Constanța“ a luat naștere din dorința de a vă încuraja să propuneți proiecte benefice comunităților în care trăiți, contribuind astfel la descentralizarea procesului decizional. Proiectele propuse și votate de către constănțeni trebuie să devină realitate, iar experiența anilor trecuți ne-a arătat cum putem face ca acest proces să fie unul de succes.

La secțiunea „Program de guvernare locală“ găsiți programul și viziunea mea pentru Constanța.

Pe 9 iunie, vă invit la vot în număr cât mai mare, pentru că doar așa putem produce o schimbare reală în orașul nostru! Constanța contează.

CMF: 21240009