Constanța are nevoie de o schimbare reală, pentru asta candidez. VIDEO – Discuție cu Radu Mihaiu, primar în Sectorul 2 al Capitalei

apr. 10, 2024 | Constanța, Tineri și educație

Colegul meu din USR, Radu Mihaiu, primar în Sectorul 2 al Capitalei, este unul dintre acei oameni care, aflat în primul său mandat, a demonstrat că se poate.

Radu a construit grădinițe, o creșă, a investit în parcuri, în sport și în sănătatea copiilor. Și-a respectat promisiunile făcute în campanie și a respectat dorințele oamenilor. Cu alte cuvinte, dacă ești primar iar principala ta preocupare o reprezintă interesul cetățenilor, nevoile lor și ale comunității în care trăiești, se pot face lucruri bune, se poate produce o schimbare reală în bine.

Toți primarii USR din țară au avut realizări similare și au produs schimbări reale în comunitățile lor. Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, puteți să verificați Brașovul, Timișoara, Câmpulung Muscel… Constanța are nevoie de această schimbare, iar eu asta mi-am propus, pentru asta candidez.

Prin comparație, vă amintesc că, anul trecut, primarul Veril Chițac tăia 10 MILIOANE de lei de la învățământul preuniversitar, declarând public că „nu sunt probleme“. Nu a construit nici măcar o singură unitate de învățământ. Nimeni nu a făcut-o! Cartelul PSD-PNL, cei care sistematic au distrus Constanța și potențialul său vreme de 30 de ani, au demonstrat că nu își doresc un oraș pentru constănțeni, ci un oraș de pe care să-l căpușeze în continuare.

Pe 9 iunie, vă invit la vot în număr cât mai mare, pentru că doar așa putem produce schimbarea de care orașul nostru are atâta nevoie. Constanța contează!