Constanța are nevoie de investiții. Avem mare nevoie să investim în viitorul copiilor noștri pentru a rămâne în acest oraș

mart. 28, 2024 | Constanța

Pentru orice investiție de interes public este nevoie de terenuri. Să construiești o școală, o grădiniță, o bază sportivă, un teatru.

În loc să țină terenurile și să investească pentru dezvoltarea orașului, administrația actuală PNL-PSD vinde Constanța și Mamaia bucată cu bucată. Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliul local de astăzi au fost înșirate proiecte de vânzări din patrimonial public și privat al municipiului.

Unul dintre aceste terenuri este o bucată de plajă, din apropiera zonei Castelului Regal din Mamaia. De ce face primarul Vergil Chițac asta? Pentru că există un interes major al unui investitor apropiat de PSD-PNL de a construi pe plajă. Pentru că o mână de oameni a acaparat acest oraș de zeci și zeci de ani. Pentru ei, Constanța nu contează.

Putem face lucrurile și altfel, fără să mutilăm orașul. Oamenii de afaceri serioși aduc valoare în oraș, dar sunt ciomăgiți de instituțiile statului, sunt împinși spre faliment prin taxe și impozite mărite, nu au loc de privilegiați la licitații, sunt sufocați de controale, în timp ce de la Guvern se dau legi pentru a-i amnistia pe marii evazioniști.

Cel mai mare blestem care poate cădea pe capul Constanței este să pice din nou în această rețea de tip mafiot, după alegerile din acest an.

Intrăm în această campanie să câștigăm Primăria și să dăm la o parte astfel de pericole pentru Constanța. Avem mult de construit și avem multe de făcut pentru viitorul copiilor noștri.

Pentru noi, Constanța contează!