Chițac este primar de peste trei ani și s-a trezit abia acum, cu câteva luni înainte de a-și încheia mandatul, că vrea să afle ce îi nemulțumește pe constănțeni

ian. 23, 2024 | Constanța

Campania cu iz electoral demarată de primarul Vergil Chițac, prin care le cere constănțenilor să îi scrie pe facebook cu ce probleme se confruntă în oraș, este și ridicolă, și ipocrită cap-coadă.

Chițac este primar de peste trei ani și s-a trezit abia acum, cu câteva luni înainte de a-și încheia mandatul, că vrea să afle ce îi nemulțumește pe constănțeni. Asta mai arată ceva: că primarul Vergil Chițac habar nu are care sunt problemele din Constanța nici după mai bine de trei ani.

Este și normal să nu știe ce se întâmplă în oraș cât timp Vergil Chițac locuiește în Eforie de ani de zile, nu a ieșit din birou, nu a inspectat lucrările care au sufocat orașul, nu a dat nicio explicație constănțenilor de ce face anumite lucrări, cum ar fi să desființeze mii de locuri de parcare, să introducă sensuri unice pe unele străzi, să distrugă copacii sănătoși din parcuri sau să pună pavele care nu se potrivesc cu nivelul străzilor.

Vergil Chițac nu are un dialog cu constănțenii, așa cum susține în mod mincinos, ci un monolog penibil, din birou, departe de toate problemele reale ale orașului.

Dacă ar fi vrut un dialog real cu constănțenii, Vergil Chițac ar fi permis accesul acestora la ședințele de consiliu local și nu ar fi blocat proiectul USR de a ține aceste ședințe în format fizic. Lui Chițac îi este, de fapt, frică și îi repugnă să dea ochii cu constănțenii, dar are nevoie de voturile lor și mimează că îl preocupă problemele lor acum, cu câteva luni înainte de alegeri.

Curaj, dle Chițac, primiți oamenii la ședințele consiliului local, în audiențe, citiți proiectele de bugetare participativă trimise de constănțeni și puneți-le în practică! Renunțați să mai fiți reprezentantul intereselor câtorva „băieți deștepți”, și serviți interesul general al constănțenilor măcar acum, la final de mandat, înainte să plecați acasă, la Eforie!